Beszélgessünk, mert kell!

2010.10.15. 19:18

Sziasztok!

Ma voltam a táplálékkiegészítő boltban, ahonnan venni szoktam az edzésemhez szükséges dolgokat. Hogy őszinte legyek, szeretek bemenni és kérdezni, mert az információcsere rendkívül fontos mindenkinek!

A testépítés, edzés nem egy egzakt tudomány, vannak olyan részek és elméletek amik mindenkire másképp hatnak. Lehet hogy valakinek bejött az "A" jelű diéta, de ez még nem jelenti azt, hogy ez mindenkinek beválik! Ezt sosem szabad elfelejteni! Ma is kaptam néhány tippet a diétámhoz, így most ki fogom próbálni, hátha bejön!

Egy dolgot ragadnék ki ami nagyon megmaradt bennem:

  • Hány kiló vagy?
  • 94.
  • Mennyi szeretnél lenni?
  • 85.
  • Akkor úgy kell étkezned, mint egy 85 kilós.

Így átgondolva van benne igazság, de egy dolgot nem szabad elfelejteni. A jelenlegi és a kívánt súlyom között a különbség 9 kg, amit ezzel a módszerrel át lehet hidalni.

De!

Ha valaki 120 kg és 80 szeretne lenni, akkor véleményem szerint érdemes lépésenként haladni. A plafon saját megítélésem szerint 5 és 10 kg-os lépcsők lehetnek maximum, mert gondolj bele abba, ha nagyon hirtelen nagyon nagyot ugrasz, akkor csak a következőt érheted el: fáradt és nyűgös leszel; könnyebben elcsábulsz ha jó kaját látsz és végül de nem utolsó sorban be fogod zabálni a hűtőt és a fagyasztót egy lendülettel!

Tehát csak okosan a diétával!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr932374631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása