2010. október 16-án, a Fitparádén tartottuk meg az 1. Hálózat Mozgolódói Választás díjátadóját.
 
A már igen patinás Fitparádé rendezvény már sokadik alkalommal került megrendezésre. Sőt, már Budapesten is negyedik alkalommal volt, így már hagyományosnak mondható, hogy a Sportmax Hegyvidék adott otthont a rendezvénynek.
 
Bár a rendezvény olyannyira patinás, hogy az egyik legjobb, legnagyobb tematikus rendezvénynek számít fitnesz, testépítés és az erősportok között. Azonban aerobik fitnesz kategóriában még induló rendezvénynek számít. S minthogy ez a szegmens az egyik legdinamikusabban fejlődő terület, itt láttunk mindketten –a szervezők és a Mozgás Hálózata - együttműködési lehetőséget.
 
Megállapodtunk tehát, hogy az egyik – a kisebb – színpad a Mozgás Hálózata szakmai felügyelete alá kerül. Úgy döntöttünk, hogy Lencsés Rita és Borsodi Balázs órái után a Videós Aerobik Verseny legjobbjainak adunk itt is terepet. Ez jó döntésnek bizonyult, hiszen versenyzőink remekül megoldották a feladatot. Úgy látszik, hogy egyre inkább megérnek a színpadra akár egyedül is. Persze, ezt nem mi fogjuk eldönteni! Arra vannak nálunk sokkal okosabbak és szakmailag felkészültebbek, akik – remélhetőleg – a továbbiakban is segítenek ezt eldönteni. Mi „csak” a lehetőséget szeretnénk megadni nekik.
 
A díjátadóra ezek után, 17 órától került sor.
 
A díjazottak pedig:
 
  • A legjobb nyilvános fitnesz óra: Tatarek Rezső – Fittaréna
  • A Mozgás Hálózata legjobb edzőterme 2008-09: FitWorld Fitnesz Szeged
  • A Mozgás Hálózata küzdősport edzője: Markovics János
  • A leghasznosabb cikkek szerzője: Szőke Zita
  • A legaktívabb tag: Lajkó Krisztián
  • A legaktívabb tag (nő): Szőke Zita
  • Legjobb edző (férfi): Kovács László
  • Legjobb edző (nő): Szőke Zita
  • A Legjobb online fitneszközösség alapítója: Ofner László
     

A díjazottakkal hamarosan riportot is olvashattok a Mozgás Hálózatán. Elsőként a legjobb edzőteremmel, illetve annak vezetőjével, Gajda Zoltánnal fogunk beszélgetni.

Sőt, az Amatőr Squash OB miatt lent jártunk Szegeden, és néhányat kattintottunk is gépünkkel a szegedi fitnesz élet központjában - ha már ott voltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr712441793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása