Kardió - Mire jó?

2010.10.10. 14:31

Sziasztok!

Pénteken csak késő este tudtam lemenni kardiózni. Túlságosan sok minden nem történt: azaz 20 perc tekerés, hasazás és lábazás végül 20 perc tekerés. A legjobb a tekerés volt. Azon kívül hogy szakadt rólam a víz egy dologra jó volt:

Teljesen kikapcsolt!

Elég húzós napjaim vannak és öröm az, amikor az ember edz és kiiktatja a gondolkodását még ilyen kis időre is. Fura volt, hogy a 20 perc rövidebbnek tűnt, mint a szokásos 6-8 perces bemelegítésem.

A gyakorlatok közben a számoláson kívül volt időm azon gondolkodni, hogy hogyan is haladok. A tömegem most 94 körül mozog. Tudtam előre, hogy lesz ilyen is. Amikor megakad a súlyvesztés akkor kell igazán ráfeszülni a diétára és még egy kicsit jobban megfogni az étkezést és mozgássorokat tökéletesíteni. 

Egy kis érdekesség: az egyik elsősöm jön velem heti kétszer edzeni aminek nagyon örülök! Ezek szerint jó hatással vagyok az emberekre. Érdekes volt amikor a közvetlen környezetemben elkezdtem mondani, hogy most kemény időszak jön - azaz edzés és diéta -, akkor többen felbátorodtak és elkezdtek edzeni. Ez nagyon pozitívan hat rám!

Rizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr282360022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása