Sziasztok!

Csabi után rajtam a sor, hogy bemutassam új edzéstervemet.

Elöljáróban annyit, hogy megkezdődött az alkohol mentes 3 hónap, amiben a diéta is benne foglaltatik, de erről majd egy későbbi posztban lesz szó. 

Otthon beszélgettem egy cimborával, akinél a táplálékkiegészítőimet szoktam venni és elmondtam neki az eddigi edzéstervemet. Röviden és tömören annyi volt rá a válasza hogy borzalmas. Neki pedig elhiszem, hiszen több mint hét éve gyúrja a vasat és van némi tapasztalata. 

  • A következőt tanácsolta amit meg is fogadok: egy nagy izomcsoport mellé egy kisebbet edzek. Ez annyit takar, hogy első edző nap 5 perc kardió, mellezés majd vállazás végül pedig kardió legalább 20 perc. 
  • Második nap hát majd kar a kardiókkal.
  • Harmadik nap tisztán kardió, a lényeg csak annyi, hogy legalább 40 perc legyen. Itt lehet a klasszikus bicajozást is alapul venni, de amikor csak lehet akkor inkább eljárok fal labdázni.
  • Negyedik nap mellezés és kar és a kimaradhatatlan kardió kezdés és végzés.
  • Ötödik nap pedig az általam választott izomzat, amiről úgy gondolom hogy szükséges. A lábat elég kéthetente edzeni, a hasazást akár naponta is tolhatom. 

Összességébe így néz ki a heti edzéstervem. Amit muszáj megemlítenem az az, hogy alapgyakorlatokat fogok végezni legalább 3-4 hétig, mert ennyi idő alatt szokik hozzá az izomzatom. Minden izomcsoportra kettő gyakorlatot végzek 4X10 vagy 4X12 -es ismétlésekkel olyan súlyokkal, amiről tudom hogy az utolsó ismétlés már igencsak nehéz lesz.

Végül pedig egy kis kedvcsináló. :D 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr522264839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása