Az edzés önmagában nem elég, ha le akarunk fogyni, vagy izmot szeretnénk építeni. A helyes táplálkozás legalább annyira fontos, mint egy jó edzésterv. És a legtöbben bizony itt buknak el. Ezt tapasztalatból mondhatom...

Ha szép, definiált izomzatot szeretnél, akkor nem szabad kizárólag az edzésre és a protein shake-re alapoznod. Lehet, hogy egy étkezésnek jó, de ha a nap többi részében szemetet eszel, akkor ne várj sok fejlődést. 24 órában kell biztosítanod a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot az izmaidnak, hogy maximálisan tudjanak regenerálódni és fejlődni.

Ha súlyfeleslegtől szabadulnál meg, akkor a helyes táplálkozás mellett napi szinten körülbelül fél, egy óra aerob edzést kell beiktatnod, megfelelő pulzustartományhoz igazítva.

Az izomépítés és a fogyás titka egy és ugyanaz:

  • megfelelő edzés
  • helyes táplálkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr422151895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ákos86 2010.07.15. 16:33:45

Szia!

Korábban leírtál egy diétát, amit tartottál... Szerinted a gyümölcs belefér ebbe? Mert valamivel ki kell váltanom a korábbi csoki/gumicukor stb. hagyta űrt. :)

Köszi

SemNome 2010.07.15. 16:54:28

@Ákos86: Hali! Persze, hogy belefér. Remek vitamin és ásványi anyag forrás pl. a narancs, kiwi, sárgabarack, ananász stb. Nyugodtan egyél csak gyümölcsöket, nem fog ártani :)
süti beállítások módosítása