Sikeresen lezajlott az 1. Videós Aerobik Verseny, az első hazai videós aerobik tehetségkutató verseny, amely tényleges országos lefedettséggel kínált lehetőséget a tehetséges aerobikoktatók számára. A Mozgás Hálózata saját ötletét teljesen önerőből lebonyolítva valósította meg. A megítélés mind szakmai, mind pedig a közönség köreiből maximálisan pozitív.
A verseny elsősorban közönségszavazatok alapján volt hivatott eldönteni, hogy ki a győztes, azonban emellett a szervezők igyekeztek a vitathatatlan szakmaiságot is garantálni. Ezért kérték fel a három legelismertebb aerobik prezentert, oktatót, szakembert: Lencsés Ritát, Borsodi Balázst és Tatarek Rezsőt. Általuk a verseny presztízse szakmai szempontból sokat emelkedett.
A közönségdíjas Szőke Zita lett, aki a több tárgyi nyeremény mellett lehetőséget nyert, hogy színpadra álljon az egyik legnagyobb hazai fitnesz rendezvényen, a Fitbalance-on. Szintén komoly nyeremény volt számára az International Wellness Institute által biztosított szakmai nyelvi képzés, amelyet maga a tulajdonos, Zopcsák László adott át eredményhirdetéskor. Zita emellett fél évre az ActivLab sport táplálék-kiegészítők egyik arca lett, szerepel a cég országos PR kommunikációjában. Ezáltal van lehetősége még nagyobb országos ismertségre szert tenni.
Második helyezést ért el Vieira Lívia, míg harmadik Szabó Judit lett a közönségszavazáson.
A szakmai különdíjasok Tokody Niki és Paróczai Detty lettek.
A VAV számokban:
  • A feltöltött versenyvideókat összesen több mint 10 ezren nézték meg
  • Ebből Szőke Zita videóját 1805-en
  • Több mint 2300 szavazat érkezett
  • A fele (!) Zitára
     

A versenyvideókat itt lehet megtekinteni:
http://www.mozgas.info/video/video/listTagged?tag=verseny

A Klub Rádiós riport:
http://klubradio.hu/klubmp3/klub20101003-152854.mp3

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr352389105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása