Visszajelzések fontossága

2010.07.31. 23:56

 Sziasztok Kedves Olvasók!

Ma találkoztam a Csabival és a következőre jutottunk: szükségünk van a visszajelzéseitekre, hogy a blog fejlődjön. Szívesen várunk bármilyen véleményt - legyen az pozitív vagy negatív -, de az építő kritikáknak örülnénk a legjobban. Merjétek bátran használni ezt a lehetőséget, hiszen Nektek írjuk a blogot!

Üdv

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr612190279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

automi 2010.08.05. 19:20:38

Helló!
Nekem nagyon tetszik a blog! :)
Én esetleg még írhatnátok még a különböző edzéstervekről, hogy melyik mire és miért jó.

Üdv, automi

wooster82 2010.08.15. 19:05:10

Sziasztok,

Nekem nagyon tetszik az oldal. Jó stílus ahogy leírjátok a problémákat, történéseket. Én is hasonló körú 6 testalkatú vagyok. Még nem vagyok elhízva, de nem kocka az a bizonyos has. Érdekelne, hogy tényleg konkrétan konditerembe jártatok és ha igen akkor mi az edzéstervetek, illetve az étrendet honnan szedtétel össze. Még vár rám egy nyaralás és utána akarok beleugrani az edzés sűrűjébe ezért szeretnék segítséget kérni.
Amúgy nem vagytok véletlenül Fehérváriak? Ismerősek vagytok.
Üdv. és köszi előre is!
wooster
wooster82@gmail.com

wooster82 2010.08.15. 19:05:10

Sziasztok,

Nagyon jó az oldal. Tetszik ahogy leírjátok a problémákat, illetve a történéseket. Én is hasonló alkat vagyok (még nem elhízott, de kockahasat sose látott) és egy rövid nyaralás után szeretnék a komolyabb edzés terére lépni. Tudnátok segíteni, hogy pontosan milyen edzésterv / étrend az amit alkalmaztok? Honnan szedtétek ezeket össze? Fontos lenne, mert ha megvannak a szabályok akkor betartom, ha viszont nincsenek akkor magam alakítom és az sose jó :)
Amúgy nem vagytok Fehérváriak? Nagyon ismerősek vagytok.
Előre is köszi a segítséget!
wooster
wooster82@gmail.com

SemNome 2010.08.16. 18:58:50

@wooster82: Hali!
Az edzést és étrendet illetően találsz már pár posztot, de kimondott edzésterveket még nem. Hamarosan véglegesítjük az edzésterveinket és közzétesszük. Addig nézegess alapozó edzésterveket. Rengeteg hasznos dolgot lehet találni pl. a www.bodysport.hu oldalon.
És én igen, Fehérvári vagyok.
süti beállítások módosítása