5. hét

2009.04.14. 13:24

Sokan kérdezték, hogy kemény-e a diéta, hogy egyetemista létemre miért nem alkoholizálok és egyáltalán mi értelme van ennek az egésznek.

Az az igazság, hogy elég lehangoló tud lenni, amikor arra ébredsz, hogy kajás vagy, de tudod, hogy nem csillapíthatod azzal az étvágyad, amivel szeretnéd.Amikor a haverok melletted isszák a kedvenc sörödet, te meg kortyolgatod az ásványvized és közben arra gondolsz, hogy hogy a fenébe fogod túlélni a VEN-t ivás nélkül.

De kitartasz.Így döntöttél.Megteszed amit kell, mert tudod, hogy meg lesz az eredménye.Már látod a fejlődést amikor belenézel a tükörbe és tudod, hogy ha most feladod, akkor az az 5 hét, amibe minden erődet beleadtad, értelmét veszti.

A hét mottója:

Inkább egy kellemetlen reggel, mint egy magányos éjszaka.

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr661064223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása