Fejlemények 3

2011.05.10. 16:03

Sikerült apránként összeraknom az új oldalt. 99%-ban kész, már csak a finomhangolás van hátra. Még tartalom nincs az oldalon és eleinte nem is lesz sok, de szép lassan majd ez is alakul. Úgy néz ki sikerül május végéig mindent elintézni, mindenkivel beszélni. Örülnék, ha június elsején elstartolna az oldal.

A súlyzós testépítéssel már egyáltalán nem fogok foglalkozni. Igazából sosem vonzott annyira. A saját testsúlyos edzés, illetve a különböző utcai sportok lesznek célkeresztben.

Kedvcsinálónak íme egy kép az új oldalról:

 

Fejlemények 2

2011.04.21. 20:20

Ma segítséget kértem egy haveromtól, aki jártas a programozásban. Hasznos dolgokat mutatott és már pár órája a sablont szerkesztgetem. Éppen az új designon agyalok, igazából ez a nehéz része. Kicsit fel kell pörögnöm, hogy május végéig minden meglegyen, ami a weblaphoz szükséges, de úgy néz ki, sikerülni fog.

Fejlemények

2011.04.18. 18:17

Már nagyjából egy éve érik bennem a gondolat, hogy csinálnom kéne egy saját oldalt. Nemrég véglegesen elhatároztam, hogy belevágok. Csak remélni tudom, hogy a befektetett idő és energia majd megtérül. Én minden erőmmel azon leszek.

Több okból is fontolgattam ezt. A legnagyobb ösztönzést az okozta, és okozza még most is, hogy ez a blog nem az én tulajdonomban van. És ez bizony hátráltat engem abban, hogy megvalósítsam mindazt, amit e téren célként kitűztem.
Erre egy kommentelő hívta fel a figyelmem, aki mellesleg 10 méterre lakik tőlem :) Tényleg kicsi a világ.

Hogy a blog megmarad-e, vagy sem, azt még nem tudom, pár héten belül az is kiderül.

Zurück!

2011.04.05. 17:06

Sziasztok!

Első körben elnézést szeretnék kérni, hogy ennyi ideig nem írtam. Nagyon sok olyan hirtelen magánéleti dolog történt, ami igen erős kihatással volt rám.

Most hogy megint elhatározásra jutottam, hogy edzeni márpedig kell, így újra felszívtam magam és meg nem állok addig, amíg stabilan 90 kg alatt nem leszek!! 

Sok munka lesz vele, kemény lemondások és szenvedéssel teli napok, de leszarom. Nem vagyok túl idős, de már felfedeztem magamon olyan dolgokat, amiket 10-20 évvel később kellene és az igazság az, hogy ezen basztam fel magam. :)

Beújítottam a táplálék kiegészítők és étkezés terén is. Ezeket majd később kitárgyalom. 

Addig is szép napot és jó szórakozást a videóhoz! :)

Üdv

Rizsa

Új irány

2011.03.26. 23:33

Meddig akarok még blogolni?

Egy ideje már megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Szeretem ezt csinálni, de már egy kicsit üresnek érzem. Nem akarom és nem is fogom elkövetni azt a hibát, amit rengeteg blog megtesz. Mégpedig azt, hogy beleszürkül egy adott témába.

Más oldalról fogom megközelíteni az edzést. Egy izgalmas, kevésbe ismert, azonban nagyon hatékony oldalát fogom megmutatni. Némi időre van még szükségem, hogy elkészítsem a weboldalamat, de reményeim szerint nyárra elkészül.

Természetesen írni fogok, ha van fejlemény, de további edzéssel kapcsolatos posztokat már csak az új oldalon fogtok találni.

 

Everything that has a beginning has an end.

 

 

Helyzetjelentés

2011.02.15. 10:03

Egy ideje már nem írtam, ennek az az egyszerű oka, hogy nem szeretnék folyton csak az edzésemről beszélni. Túl monoton lenne.

A félév kezdetével kicsit változtatnom kellett az edzéstervemen, azt azért majd leírom. Sok dolgom lesz ebben a félévben, mind a tanulmányaimmal, mind pedig az edzéssel kapcsolatban.

Nem fogok unatkozni, az biztos ;)

VAV 2

2011.01.18. 15:19

Partnerünk, a Mozgás Hálózata megrendezi a Videós Aerobik Verseny második felvonását.
Az előjelentkezés már megkezdődött és január végéig tart. A részleteket a mozgasinfo.blog.hu-n megtaláljátok.

Pár gondolat

2011.01.17. 00:00

A pénteki Challange poszt elmaradt, mert nem vagyok biztos benne, hogy olyat találtam ki, ami kivitelezhető. Az első kettőről tudom, hogy meg lehet csinálni, de amiket mostanában találtam ki, egy kicsit túlságosan is nehezek. De finomítok rajtuk.

Más, a napokban elég sokat dolgoztam a blog "jövőjén". Kezd összeállni a fejemben a kép, csak olyan kis akadályok hátráltatnak, mint például, hogy rengeteg név jogvédelem alatt áll és rengeteg domain le van foglalva. Nem egyszerű a dolog, de szívemet, lelkemet beleadom. Úgy érzem nem lesz hiábavaló.

De megyek aludni, holnap nyitásra a kondiban kell lennem.

Challenge #2 (G. I. Joe)

2011.01.07. 22:10

1. Csinálsz egy húzodzkodást. (a fogás mindegy)
2. Csinálsz egy fekvőt. (szintén mindegy)

Ez egy szett. Csinálj belőle százat!

Nem könnyű...

2011.01.06. 13:18

Érdekesen kezdődik ez a 2011.
Szilveszter után bedurrant a torkom, szóval nem volt olyan kellemes edzeni, tegnap meg kicsúszott alólam a szék és ráestem a farokcsontomra. Guggolni és lehajolni nem nagyon tudok. Még jó, hogy nem ez a két mozdulat az edzéstervem alapja...

Már csak nevetek, hogy valami mindig megnehezíti a dolgomat. Az biztos, hogy ebben az évben sem fogok unatkozni.

Az első új dolog a bloggal kapcsolatban, hogy péntekenként fog új poszttal bővülni a Challenge rovat. Eleinte csak írásos formában, de idővel készítem a videókat is.

süti beállítások módosítása