A Mozgás Hálózata

2010.10.18. 14:24

A Mozgás Hálózata egy sport- és egészségmegőrzés tematikájú közösségi portál. Tagjaink száma mostanában haladja meg a 6000 főt!
A csatlakozás regisztrációhoz kötött, de nagyon egyszerű. Ez lényegében egy tematikus iwiw. Célja, hogy tagjaink első kézből, vagyis egymástól tudjanak információt szerezni az aktuális trendekről, mozgásformákról, és mindenről, ami a mozgással, egészséggel kapcsolatos. Itt nyugodtan oszthatják meg tapasztalataikat, véleményüket mindenről. Fórumozhatnak szabadon, tehát nem kell, hogy kizárólag reklámokból halljanak egy termékről, szolgáltatásról. Emellett lehetőséget kínálunk edzőtermeknek, egyesületeknek, sportpályáknak, forgalmazóknak, hogy megosszák aktuális akcióikat tagjainkkal, vagy hogy használják oldalunkat kommunikációs felületként saját tagjaik felé.

Az Online Edzéstár INGYENES szolgáltatásunkkal azokat próbáljuk megszólítani, akik időhiány miatt, vagy más okból nem tudnak elmenni a legközelebbi edzőterembe, hogy edzői felügyelettel megfelelő edzésmunkát végezzenek.

A Mozgás Shop a Mozgás Hálózata webáruháza. Kapható lesz minden, ami csak a mozgáshoz szükséges lehet.

 

Videós Aerobik Verseny - "Aerobik Megasztár"

Az első hazai videós aerobik tehetségkutató, óriási érdeklődésre tartott számot, az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeztek jelentkezők.
A feltöltött videókat több, mint tízezer alkalommal nézték meg, és mintegy 3000 szavazat érkezett.

Táncolj Értünk!

Egy jótékonysági csoportos tánc, amelynek a Fitbalance rendezvény ad keretet. A részvétel ingyenes a rendezvényen. Mindenkinek lehetősége van korábban betanulni egy egyszerű, könnyen követhető koreográfiát, amelyet Ananász, a többszörös világbajnok táncos állított össze. A koreográfia nem változik, így aki egyszer betanulta, bármikor el tud jönni.
A jótékony rész abból tevődik össze, hogy 500 Ft-os tombolaszelvényeket árulunk, melynek bevételét egy kerületi kórház kapja – legutóbb a Bethesda.

Mozgás TV

Hetente-havonta, rendszertelenül jelentkező kb. 10 perces videóanyag.
Tematikája: aktuális sportesemények, rendezvények bemutatása, riport egy ismertebb, vagy kevésbé ismert, de érdekes sportolóval. Lehetőség van sportpályák, stúdiók, termékek vagy szolgáltatások bemutatására is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr142380973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása