Nagyvonalakban az edzésemről

2010.07.30. 11:45

Ma is voltam edzeni. Szar idő volt, de nem nagyon törődtem vele. Nincs is annál jobb érzés, amikor hajnalban, a város szélén lévő játszótéren egy kis húzódzkodással lendületbe hozod a napodat.

Nyáron így edzek, hanyagolom a konditermet. Majd szeptembertől újra járok, bár Rizsával ellentétben, én a saját testsúllyal végzett gyakorlatokra fogok koncentrálni. Természetesen a két edzésforma nem zárja ki egymást. Sőt, nagyon jól keigészíti egyik a másikat. Szimplán azért fogom így csinálni, mert nekem mások a céljaim.

Célom a jó állóképesség és a 85-90 kg közötti szálkás, izmos test. Ezt kardió, erőnléti edzés és súlyzós edzés kombójával fogom elérni. Azonban így valószínűleg nem fog olyan gyorsan nőni az izomtömegem. /Ezért nem ajánlatos testépítőknek kardiózni! Nekik aerob edzés kell!/ A hardcore testépítés részét meghagyom Rizsának. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr142186837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása