Nem olyan egyszerű...

2010.11.07. 12:26

Sziasztok!

Az utóbbi időben elég kevés posztot olvashattatok, ezért elnézéseteket kérjük. Az igazság az, hogy zárthelyiket írtunk, a Csabinak otthon akadt dolga ami nem kétperces folyamat, plusz visszaestem ebbe a retkes náthába, így nem nagyon ment az edzés sem. Most könnyebb hetek jönnek, így várhatóan több poszt lesz. :)

Egy dologra szeretnélek megkérni Titeket kedves Olvasóink! Szívesen válaszunk bármilyen edzéssel/diétával kapcsolatos emailre de egy dolgot szeretnénk kérni. Ha edzéstervet szeretnétek kérni, akkor a következő adatok nélkül nem tudjuk elkészíteni megfelelően:

Kor, testalkat, magasság, testsúly, sport előélet, jelenleg mit sportolsz, mit szeretnél elérni, van-e valami ami miatt korlátozott az edzésed (dohányzás, magas vérnyomás, időbeosztás, pénzhiány stb.).

Amit meg kell jegyezzek: a saját tapasztalatainkból indulunk ki egy edzésterv, diéta elkészítésében ezért fogadjátok némi szkeptikussággal. Ha beválik, akkor várjuk várjuk leveleteket! :)

Üdv 

Rizsa

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr112430177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása