Challenge #1

2010.10.28. 22:19

1. Hason fekszel a földön. (innen indítod a fekvőt)
2. Kinyomod és visszaengeded magad.
3. Behajlítod a térded.
4. Kinyomod és visszaengeded magad.
5. Kinyújtod a lábad. (most úgy fekszel, ahogy az 1. pontban)

Ez egy kör. Ezt megismétled még kilencszer, de úgy, hogy minden körben +1 fekvőt hozzáteszel. (szóval amíg az elsőben 2x1-et csináltál, addig a másodikban 2x2-t fogsz, a hatodikban 2x6-ot és végül a tizedikben 2x10-et)
Mind a tíz kört egymás után, pihenés nélkül kell megcsinálni!

Megjegyzés: A 3. pontban a behajlított térdes fekvőt "lányfekvőnek" is szokták emlegetni. Ez az, amikor nem a lábujjaidon támaszkodsz, hanem a térdeiden. Így kisebb az erőkar, ezért könnyebb lesz a fekvő.

Ezeket a kihívásokat hamarosan videó formájában is megmutatom, de remélem azért így is érthető.

Szerző: SemNome

2 komment

Címkék: kihívás

A bejegyzés trackback címe:

https://kockahas.blog.hu/api/trackback/id/tr722406507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quo vadis 2010.11.05. 15:20:16

Üdv !
Már régóta lelkes olvasója vagyok a blogodnak. Nagyon tetszik tartalmilag is, és az a nyitott szemlélet ami nem csak kimondottan a "gyúrást" helyezi a középpontba. De a lényegi kérdésem, hogy a "kihívások" részét képezik az edzésednek, vagy spontán módon jön, akkor amikor túl monotonnak érzed a mindennapi penzumot?.

SemNome 2010.11.05. 15:33:44

@Quo vadis: Hali! Néha beszúrok egyet az edzésprogramomba, de nem csak abból áll. Amúgy tényleg jól jön, amikor már monotonná válik az edzés.
Hamarosan írok többet is, majd próbáld ki őket. Elég nehezek :)
süti beállítások módosítása